Hinna Helsepark blir en del av Klinikk for Alle

Hinna Helsepark blir en del av Klinikk for Alle

Hinna Helsepark vil snart gå over til å bli en del av Klinikk for Alle. Vi vil fortsatt finnes i samme lokaler som tidligere, med de samme gode terapeutene. Det eneste som vil bli annerledes for pasientene fremover er at vi får nye skilt og logoer, og at nettsidene våres flyttes over til Klinikkforalle.no.

Velkommen skal dere være til nye Klinikk for Alle Hinna Helsepark!

Ta kontakt med oss på telefon, epost eller via online booking for å få satt opp time til konsultasjon.


Koronaviruset

KORONAVIRUSET

Hinna Helsepark følger gjeldende retningslinjer.

Hinna Helseparl følger veiledninger og instruksjoner fra myndighetene og FHI. Dette betyr at vi følger de smittevernregler som gjelder for vår bransje.

Som autorisert helsepersonell er vi pålagt et ansvar i helsetjenesten og kan dermed avlaste fastleger og legevakten med muskel- og skjelettplager i denne tiden.

Vi har iverksatt strenge tiltak i tråd med anbefalinger fra FHI og helsedirektoratet.

Ta kontakt med oss på telefon, epost eller via online booking for å få satt opp time til konsultasjon.


Hinna Helsepark - Om oss

Velkommen til Hinna Helsepark

I dag kan være starten på en lettere hverdag!

Hinna Helsepark er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, fysioterapeuter, manuellterapeut og massør, som alle har lang erfaring innen behandling av muskel- og skjelettplager. Du treffer oss like ved Stadionparken kjøpesenter, kun en heistur fra parkeringsanlegget eller ett minutts gange fra Jåttåvågen togstasjon.

Vårt mål er å gi deg bransjens beste behandling. Med vår store bredde i kompetanse og tilbud jobber vi tett sammen for å skape målbare verdier for våre kunder. Husk – i dag kan være starten på en lettere hverdag!

I 2016 feiret vi i Hinna Helsepark 10-års jubileum. Som et bevis på vår kompetanse, og som eksempel på noe vi er stolte av, er levering av det medisinske støtteapparatet til Viking FK gjennom 10 år.

Hinna Helsepark - Om oss

Hinna HelsePark adresse

Slik finner du Hinna Helsepark!

Oversiktsbilde - Hinna Helsepark

Raskeste vei opp til Hinna Helsepark er via heisen nærmest utkjørselen i parkeringshuset.

Kjør gjennom parkeringshuset til du ser utkjørselen, og parker på Stadionparkens kundeparkering. Bruk døren merket med Hinna Helsepark og Arena Treningssenter. Bak denne døren er det en heis du kan ta opp til 2. etasje. Når du er ute av heisen og går ut på platået snur du deg 180º og ser klinikkens inngang.

Skal du til behandling ved Hinna Helsepark kan vi tilby gratis parkering under tak. Bruk samme parkering som når du besøker Stadionparken kjøpesenter.

Parkeringsregler:
Alle kunder må trekke billett ved ankomst. Det finnes en billettautomat rett etter innkjørsel til p-anlegg samt ved alle innganger. Denne legges synlig i frontvindu i bilen. Easypark-appen kan også brukes – benytt kode 0247.

Hverdager kl. 06:00-15:00: 2 timer gratis parkering med mulighet for å betale for time 3 og 4. Maks parkeringstid er 4 timer.

Hverdager fra kl. 15:00 og lørdager: 4 timer gratis parkering.