Arne Sture

Arne Sture

Fysioterapeut

Utdannet i Göttingen, Tyskland i 1983. Arbeidet mange år i privat praksis i Stavanger. Tidligere mangeårig fysioterapeut for Viking FK. Lang og bred erfaring innen idrettsmedisin, ortopedi, kneskader og rehabilitering. Medeier i Hinna Helsepark.

arne@hinnahelsepark.no


Beate Løkken Stevens - Hinna Helsepark

Beate Løkken Stevens

Beate Løkken Stevens - Hinna Helsepark

Beate Løkken Stevens

Fysioterapeut

Utdannet i Bergen 1995. Mastergrad i idrettsfysioterapi fra Australia 1998. Spesialist i behandling av lymfødem. Sertifisert Fysio Pilates-instruktør og driver ”Sprell levende”-aktivitetsgrupper for barn 0-3 år. Kompetanse og erfaring i ergonomiske kartlegginger/arbeidsplassvurderinger i bedrifter. Lang og bred erfaring som fysioterapeut og behandler alle typer pasientgrupper. Medeier i Hinna Helsepark.

beate@hinnahelsepark.no


Krister Bøckman

Krister Bøckman

Fysioterapeut

Krister var ferdig utdannet som fysioterapeut ved Høgskulen på Vestlandet i 2018. Han har siden jobbet som kommunal fysioterapeut. I tillegg til på ortopedisk og medisinsk avdeling ved sykehuset i Kristiansund, og har erfaring med varierte muskel- og skjelettplager, både for barn og voksne.

Krister tar imot og tilbyr individuelt tilpasset behandling til alle aldersgrupper. Han har som mål å se det helhetlige bildet får å forstå årsaken til dine plager. Ved en aktiv tilnærming til plagene vil det være fokus på samarbeid om å behandle årsaken i kombinasjon med behandling av symptomer.

Krister begynner hos oss 02.08.2021

krister@hinnahelsepark.no


Martin Sundal

Martin Sundal

Fysioterapeut

Utdannet fysioterapeut i Bergen. Siste årene jobbet i privat praksis i Tromsø, samt flere kortere perioder ved ortopedisk avdeling på SUS. Har erfaring med utredning og behandling av generelle muskel- og skjelettplager, med særlig interesse for skulder, kne og rehabilitering av idrettsrelaterte skader. Har for øvrig studert idrett- og psykologi grunnfag, og er nå i gang med masterutdanning innen muskel- og skjelettlidelser i Oslo.

martin@hinnahelsepark.no


Krister Bøckman

Krister Bøckman

Fysioterapeut

Krister var ferdig utdannet som fysioterapeut ved Høgskulen på Vestlandet i 2018.
Han har siden jobbet som kommunal fysioterapeut, i tillegg til på ortopedisk og medisinsk avdeling ved sykehuset i Kristiansund, og har erfaring med varierte muskel- og skjelettplager, både for barn og voksne.
Krister tar imot og tilbyr individuelt tilpasset behandling til alle aldersgrupper. Han har som mål å se det helhetlige bildet for og forstå årsaken til dine plager. Ved en aktiv tilnærming til plagene vil det være fokus på samarbeid om å behandle årsaken i kombinasjon med behandling av symptomer.

Krister begynner hos oss 02.08.2021

krister@hinnahelsepark.no